Caută
Close this search box.

Carmen Dan, lacrimi în direct, la RTV. „Rămân un om care s-a înscris în PSD cu credinţă!”

Carmen Dan

Fostul ministru de Interne, senatorul PSD Carmen Dan, a plâns în direct la RTV în momentul în care prezentă documentele din care reiese că mama ei este infectată cu noul coronavirus, iar ea este contact direct.

Mai mult, fostul ministru de Interne a explicat că a luat legătura cu Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, pentru a-i explica că se află în izolare şi că ar risca un dosar penal, dacă ar fi fost prezentă la votul din Parlament.

„Este un ordin de ministru care stabileşte care este conduita în astfel de situaţii, fiind contact direct cu o persoană testat pozitiv cu SARS-COV-2. E vorba despre mama mea. Cu mama m-am dus în Urgen’e. la Spitalul Floreasca, joi. După ce i s-a făcut triajul, i s-a făcut testul COVID. A venit rezultatul sâmbătă, din păcate, pozitiv”, a spus fostul ministru de Interne.

Carmen Dan a mărturisit că s-a testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul este negativ.

„M-am testat şi eu în momentul în care am aflat rezultatul mamei. Credeţi-mă că starea mea nu este o stare bună. Mama este vulnerabilă”, a spus fostul ministru de Interne, cu ochii în lacrimi.

Întrebată dacă a luat legătura cu conducerea PSD pentru a anunţa că nu va fi prezentă la votarea moţiunii, Carmen Dan a spus că l-a sunat pe Marcel Ciolacu.

„Primul om politic cu care am luat legătura a fost Marcel Ciolacu. I-am spus în ce situaţie sunt şi mie mi s-a părut că înţelege. Mi se pare normal să înţelegi astfel de situaţii. Mi se pare anormal că crezi că aş putea să fac un blat. În momente importante pentru partid, nu am dat bir cu fugiţii”, a menţionat Carmen Dan.

„Mi s-a părut o dovadă de maximă iresponsabilitate că eu chiar şi protejată să fiu în Parlament, riscând inclusiv un dosar penal. Dacă în lege ar fi existat o singură portiţă prin care eu, să pot fi prezentă azi alături de colegii mei vă asigur că aş fi făcut-o. N-am lipsit niciodată de la nicio moţiune de cenzură. Nu sunt omul care să blătuiască cu nimeni”, a precizat Carmen Dan.

Senatorul PSD a mai precizat că nu a lipsit de la votarea nici unei moţiuni de cenzură.

„Nu sunt mercenar. Ştiu ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă. (…) Aş fi votat aceasta moţiune cu două mâini, aşa cum sper să o pot face după ce ies din perioada de izolare”, a spus Carmen Dan.

Întrebata dacă va candida din partea PNL, la alegerile parlamentare, Carmen Dan a răspuns: „Sub nici o formă. Eu rămân un om care s-a înscris în PSD din credinţă”, a mai spus fostul ministru de Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri