Un caz de coronavirus a fost confirmat în cadrul PNL Maramureș, județ vizitat sâmbătă de premierul Ludovic Orban.

”Din respect pentru cetățeni, punem la dispoziție informații despre situația din cadrul organizației PNL Maramureș, referitor la măsurile luate pentru a păstra un mediu sigur în comunitate. În urma efectuării testelor de către președintele PNL Maramureș și toți ceilalți colegi din cadrul organizației, rezultatele acestora sunt negative.

De asemenea, colegul nostru este internat, sub supravegherea cadrelor medicale, îi dorim multă putere și însănătoșire grabnică. Conform legii, toți cei care au fost contacți direcți, în urma anchetei epidemiologice, sunt în acest moment în izolare”, anunță cei de la PNL Maramureș.

Persoana infectată nu a interacționat în spații închise cu colegi din partid.

”În cadrul sediului se vor purta, ca și până acum, măștile de protecție, pe tot parcursul șederii, se fac dezinfecții periodice și sunt puse la dispoziție produse dezinfectante. Mai mult, la toate acțiunile care implică interacțiune cu oamenii, membrii PNL poartă și vor purta în permanență măștile de protecție, așa cum s-a întâmplat și până în prezent, inclusiv în spații deschise”, anunță reprezentanții PNL Maramureș.

Sâmbătă, prim-ministrul Ludovic Orban se află în județul Maramureș.

144 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =