Caută
Close this search box.

Caz straniu la Bistrița! Misterul cadavrului dezbrăcat, găsit pe centura orașului, a fost elucidat

Miercuri dimineața, mai multe persoane au sunat îngrozite la numărul de urgență 112 și au anunțat că pe bancheta din spate a unui autoturism, parcat într-un loc mai retras, de pe centura municipiului Bistrița, se afla cadavrul dezbrăcat al unei persoane.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție și de ambulanță, pentru a vedea despre ce este vorba. Când au ajuns la locul indicat, polițiștii de la Ordine Publică au spart unul dintre geamurile mașinii și au deschis portierele.

Mirosul de cadavru era unul greu de suportat așa că au chemat la fața locului un procuror, echipa de la Serviciul Poliției Criminalistică, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița Năsăud și mașina care ridică cadavre de la Serviciul de Medicină Legală Bistrița Năsăud.

„La data de 6 septembrie a.c., în municipiul Bistrița a fost găsit decedat, într-o mașină parcată, un bărbat de 63 de ani, din Herina. Acesta era dispărut de la domiciliu din data de 2 septembrie a.c. A fost dispusă necropsia cadavrului în vederea stabilirii cauzei decesului și se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Anchetatorii au lămurit cu greu misterul morții bărbatului de 63 de ani. Prima chestiune suspectă a fost de ce bărbatul era complet dezbrăcat și căzut într-o postură nefirească, pe bancheta din spate a mașinii. La fața locului s-a găsit și un prezervativ, care i-a condus pe polițiști la ideea că bărbatul a apelat la serviciile prostituatelor care își fac veacul în zona respectivă, și așa s-a descoperit ce s-a întâmplat.

„Ni s-a părut suspect că era dezbrăcat. I se poate face unui om rău și să moară, dar nu crede nimeni că pornește de acasă dezbrăcat în piele goală, la volanul unei mașini. După ce am audiat mai multe prostituate am descoperit că bărbatul în cauza a fost în cursul zilei de duminică, în compania uneia.

Am reușit să o identificăm, iar fata ne-a declarat că după actul sexual bărbatului i s-a făcut rău și a căzut inconștient pe bancheta mașinii. Prostituata s-a speriat și a fugit. Acum o vom cerceta pentru faptul că nu a sunat la 112, pentru a cere ajutor medical, fiind acuzată de infracțiunea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, ne-a declarat un polițist.

Infracțiunea de care vorbește omul legii se pedepsește cu amendă sau trei luni de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri