Caută
Close this search box.

Cercetătorii de la Oxford demontează manipularea globală: O treime din „MORȚII de COVID” au murit, de fapt, din ALTE CAUZE

legea carantinei

Cercetătorii de la Universitatea Oxford susțin cu tărie că statistica morților provocate de noul coronavirus NU ESTE CORECTĂ. În urma analizei deceselor înregistrate în Marea Britanie, ei au concluzionat că în cazul a circa o treime din victimele COVID înregistrate în iulie și august alta ar fi fost cauza morții, nu infecția cu SARS-CoV-2, notează The Telegraph, citat de Libertatea.

„Cercetătorii englezi au descoperit apa caldă: o treime din cei care au părăsit această lume cu certificat de deces de covid au fost răpuși, de fapt, de alte boli. Eu zic să adâncească cercetarea. Poate ajung la cifra reală – 90%. Și poate demonstrează și “acuratețea” testelor PCR. Că deocamdată toată mascaradă are ca “temei” educated guess a “ielitelor” pandemice. Și să demonstreze, dacă nu cer prea mult, și “utilitatea” purtării măștilor. Că nocivitatea purtării lor e clară, mai ales la copiii de școală.

A, și să nu uit, poate stabilesc odată pentru totdeauna simptomele reale ale bolii, că zilnic se mai adaugă câte una – în curând, deștepții pandemici o să vadă și într-un pârț simptome de covid. Ce ne-am face noi fără cercetătorii englezi…” a conchis Piperea.

”Dacă cercetătorii de la Oxford au ajuns să declare oficial că o treime dintre cei declarați morți de Covid au murit, de fapt, din alte cauze, este clar că manipularea este mult mai groasă și că, poate nu sunt nici 90% – după cum spune avocatul Piperea -, dar este posibil ca 70% dintre morții care aveau și infecția cu Coronavirus să fie puși forțat în statisticile oficiale ca MORT DE COVID, pentru a putea manipula lumea.

De ce oare? În acest caz mai putem avea încredere în OMS sau autoritățile medicale românești? Cine câștigă din această manipulare?

E limpede că Lumea nu este așa cum și-o imaginează naivii spălați pe creier de Televiziuni…” notează scriitorul și istoricul Daniel Roxin pe blogul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri