Caută
Close this search box.

Ciolacisme. Liderul PSD critică Guvernul, spunând că România are revenire în W

psd

În politica românească, atunci când faci afirmaţii de o anumită factură, a apărut o nouă sintagmă: ciolacisme. Deţinătorul brandului este liderul PSD, Marcel Ciolacu, din Buzău, de lângă Nehoiu, unde făcea afaceri Omar Hayssam, prietenul lui. Ultimul ciolacism este o nouă ironie la adresa Cabinetului Orban:

„Euro a doborât azi un nou record istoric, un gest simbolic pentru guvernarea liberală în care se întâmplă numai lucruri fantastice.

Sunt convins că românii care plătesc facturi sau rate lunare la credite apreciază acest nou succes al filozofiei fiscale promovată doar prin istericale. Dar asta nu este, din păcate, singura veste proastă pentru români.

Ministrul care îngroapă sistematic România prin împrumuturi aberante ne spune că în 2021 urmează consolidarea fiscală. Ca să traducem pe șleau, asta înseamnă că, de la anul, liberalii încep majorările de taxe si impozite!

Deci, Guvernul Orban ne anunță ca austeritatea începută în acest an prin sutele de mii de locuri de muncă pierdute pentru economie se va accentua la anul prin creșterea taxelor, care va lovi în toți românii.

Ps: Înţeleg că e mare fericire la Guvern fiindcă o mare bancă străină ar fi recomandat ‘Buy Romania’: sper că asta nu înseamnă un ok de la Guvernul PNL că pot cumpăra pe nimic companiile din energie si sectorul bancar, adică Hidroelecrica, Romgaz, CEC sau Tarom…”

, a scris Ciolacu, pe contul lui de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri