Caută
Close this search box.

Ciolacu: Iohannis trebuia să ceară demisia urgentă a lui Bode

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, este de părere că şeful statului trebuia să ceară demisia urgentă a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, având în vedere imaginile apărute în spaţiul public despre accident.

„Cum adică e greu să faci comparaţii între cazul „Gigină” şi ce a făcut Bode?! Trebuiau să moară oameni, domnule Iohannis?!

Ce înţeleg cetăţenii de rând? (…) Că dacă eşti ministru în guvernul său poţi să calci legea în picioare? Că dacă eşti reprezentant al partidului său poţi să îţi baţi joc de cetăţeni şi să îi arunci în şanţuri?!

Iohannis trebuia să facă un singur lucru de bun simţ: să ceară demisia urgentă a lui Bode! În schimb, atât a putut! Să recite aceeaşi placă ruginită cu PSD-ul. După giroscopul traseiştilor, Iohannis a dat-o-n bară şi cu girofarul şmecherilor din guvernul Orban!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri seara, pe contul său de Facebook.

Reacţia lui vine după conferinţa de presă susţinută de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, în care acesta a declarat că ministrul Transporturilor nu ar trebui să demisioneze în urma accidentului.

„Cu greu pot fi comparate aceste două speţe (Lucian Bode şi Gabriel Oprea – n.r.). Ne amintim cu tristeţe de incidentul de acum câţiva ani, când un poliţist a murit într-un accident. Din informaţiile mele, încă se cercetează şi nu este finalizată speţa.

În acest ultim accident nu a fost vorba de nici o coloană. Ministrul s-a deplasat cu maşina pusă la dispoziţie absolut legal de SPP. Dacă acolo în trafic s-a greşit, vom afla, sper, foarte repede, cine şi de ce a greşit.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri