Caută
Close this search box.

Ciolacu reacţionează la criticile lui Iohannis: „Să dea decret, să desfiinţeze PSD!”

Ciolacu

Marcel Ciolacu a intrat în direct, la România TV şi Antena 3, pentru a se răfui cu Klaus Iohannis, la scurt timp după ce s-a încheiat conferinţa de presă a şefului statului.

„Asta este România normală a preşedintelui Klaus Iohannis: opoziţia nu are dreptul să depună moţiune de cenzură. Toată lumea este vinovată, mai puţin guvernul său, miniştrii săi şi dânsul în persoană. În rest toată lumea este iresponsabilă. Nimeni nu ştie în acest moment cum se deschid şcolile sau cum se vor desfăşura alegerile locale.

Eu înţeleg această sete de a avea un duşman mereu în PSD. Dar cred că toată lumea s-a săturat de această placă. Noi, cel puţin, nici nu mai luăm în seamă aceste atacuri pentru că sunt ridicole. Cum să acuzi opoziţia că depune o moţiune? Ştiu că deputatului de Arad i s-a promis un post de secretar de stat la Transporturi.

Spune că nu au venit parlamentarii proprii… păi dacă i-a furat PNL-ul? S-au dus şi le-au făcut oferte. Încurajează traseismul şi pe urmă zice că nu au fost prezenţi”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Ciolacu a intervenit apoi şi la Antena 3, unde a reluat aceleaşi idei: „Iohannis trebuie să intre urgent în haina de preşedinte sau să dea un decret să desfiinţeze PSD, să desfiinţeze Parlamentul, să suspende Constituţia, să rămână doar el şi PNL în ţară”.

Preşedintele Klaus Iohannis a catalogat drept lamentabilă tentativa PSD de a da jos Guvernul, prin moţiune de cenzură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri