Caută
Close this search box.

Ciolacu se menține optimist: „PSD rămâne cel mai puternic partid”

marcel ciolacu
Liderul PSD Marcel Ciolacu optat, duminică seară, de la sediul partidului din Kiseleff, după anunțarea exit-poll-urilor, să minimizeze înfrângerea în lupta pentru funcția de Primar General și să se refere la locul 1 obținut în bătălia pentru locurile de consilieri generali.

Întrebat dacă are să își reproșeze ceva, în urma rezultatelor înregistrate, el a spus că „toți ne reproșăm ceva”. În privința greșelilor făcute de PSD, Ciolacu a spus că acestea au venit „în cascadă” acum 3 ani.

„Le mulțumim bucureștenilor care au situat PSD la votul politic pe primul loc. Vă reamintesc că am dublat votul politic pe București de la ultimele alegeri europarlamentare când au fost 16,2%. Arată foarte clar că PNL care e pe locul 3 a fost sancționat. Vreau sa o felicit pe dna Gabriela Firea pentru campania electorală, determinarea ei și pentru faptul că a ales cea mai grea cale, acea de a se lupta cu toata lumea,

Nu știm dacă Gabriela Firea a pierdut, așteptăm rezultatele finale. Dna Gabriela Firea e un politician de excepție, iar locul ei e în prima linie a PSD, chiar dacă a câștigat, chiar dacă a pierdut.

Eu i-am recomandat dnei Gabriela Firea să rămână la sediul de campanie să aștepte numărarea voturilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus că potrivit exit-poll-urilor la nivel național partidul său stă bine, sunt pe primul loc „arătând că rămâne cel mai puternic partid al țării”.

El a mai spus că: „Ținând cont de toată conjunctura, rămânem cel mai mare partid din România. În conjunctura actuală, alegerile sunt o victorie pentru PSD”.

Liderul PSD afirmă că în acest moment, partidul pe care îl conduce „e pe drumul corect”.

Întrebat ce greșeli a făcut PSD, Marcel Ciolacu a spus că greșelile au venit în cascadă, după ce Sorin Grindeanu nu a mai fost premier.

„Acum trei ani când l-a schimbat pe Sorin Grindeanu din funcția de prim-ministru. Din momentul acela au început greșelile în cascadă în Partidul Social Democrat”, a mai spus liderul PSD.

Acesta a promis, însă, că partidul este pregătit să nu facă aceleași greșeli.

„Consider că PNL nu mai e legitim la guvernare, după votul bucureștenilor. Invit pe cei care ocupă locul 3 pe București să ne vedem la alegerile parlamentare”, a afirmat Ciolacu.

„Ne-am dublat acest vot politic după europarlamentare. Avem cel mai mare număr de primari la nivelul întregii țări”, a mai spus președintele președintele PSD.

În cele din urmă, Marcel Ciolacu i-a propus liderului Pro România să facă o alianță electorală pentru parlamentarele din iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri