Marcel Ciolacu, originar din Buzău, susţine că oraşul s-a dezvoltat extraordinar de tare cu ajutorul primarului PSD Constantin Toma, afirmând că în restul ţării ” ni s-a propus modelul mersului pe loc”, de către Klaus Iohannis, fost primar al Sibiului.

” Într-o ţară în care ni s-a propus modelul mersului pe loc – că asta e traducerea mea a cunoscutului slogan PAS CU PAS – Constantin Toma este un tren express”, susţine Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

„Primarul Constantin Toma este locomotiva de care Buzăul are nevoie! Energia sa pozitivă atrage oameni, proiecte de dezvoltare şi imprimă o viziune modernă acestei comunităţi.

Adică exact ceea ce lipseşte actualei guvernări, care rămâne prizoniera vechilor metode de acum 30 de ani!

Buzăul este astăzi un oraş prosper, unde 95% din toţi banii care se strâng în Trezoreria locală sunt de la companii şi doar 5% de la populaţie. La fel, noul sistem de management impus în administraţia locală a făcut ca buzoienii să nu mai piardă timpul pe la uşile instituţiilor.

Imaginaţi-vă aşa ceva la nivelul fiecărui municipiu al ţării! Într-o ţară în care ni s-a propus modelul mersului pe loc – că asta e traducerea mea a cunoscutului slogan PAS CU PAS – Constantin Toma este un tren express. Mă bucur cu orice prilej să mă încarc cu energia sa!

Îl felicit pe Tomiţă şi îl asigur că are tot sprijinul şi susţinerea mea. Sunt convins că buzoienii îi vor încredinţa pe 27 septembrie un nou mandat de primar, pe care îl merită din plin”, este postarea integrală a lui Ciolacu.

Marcel Ciolacu este preşedinte al PSD Buzău din anul 2010.

178 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 5 =