Caută
Close this search box.

Cioloş iese la atac: După mandatul doamnei Firea, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare

dacian cioloş

Dacian Cioloş spune că, după mandatul actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, „Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare” şi că „PSD ştie să murdărească, dar nu şi să cureţe, cât timp nici bucureştenilor nu e în stare să le distribuie apă caldă”

„Nici o propagandă electorală, finanţată cu milioane de euro, nu poate ascunde o realitate tulburătoare. În plină pandemie sanitară, cetăţenii din capitala celui de-al şaselea stat membru al Uniunii Europene se plâng că nu au cu ce să se spele.

Când oamenii au nevoie de apă caldă, doamna Firea distribuie circ. Iar acum ţinta propagandei este Nicuşor Dan, pentru că e omul care, alături de consilierii Alianţei USR PLUS, va scoate la lumină toată corupţia şi incompetenţa din Primăria condusă de doamna Firea.

După mandatul doamnei Firea, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare, prin practicile de clan folosite şi importate de la domnul Pandele.

Gabriela Firea continuă să folosească doar armele propagandei – singura ei expertiză, de altfel. În 2016, eu eram fiul lui Soros, aşa cum azi acelaşi PSD încearcă să îl asocieze pe Nicuşor Dan cu interlopii.

PSD ştie să murdărească, dar nu şi să cureţe, cât timp nici bucureştenilor nu e în stare să le distribuie apă caldă”, a scris Dacian Cioloş pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri