Ciprian Ciucu a făcut un denunţ la DNA, pe numele edilului Gabriel Mutu, pentru fapte de corupţie şi deturnare de fonduri la Primăria Sectorului 6.

Ciucu a sesizat şi Poliţia Sector 6, asupra unei campanii ilegale de distribuire în masă şi fără asumare a unor flyere de campanie negative, fără a fi precizat codul de mandatar, pentru a nu putea fi uşor identificaţi autorii, informează News.ro.

„Ciprian Ciucu, candidatul PNL susţinut de către Alianţa USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 6 a depus astăzi, 23 septembrie 2020, la ora 15.45 un denunţ pentru fapte de corupţie pe numele Primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Denunţul vizează articolul 30, aliniatul (1) din Codul penal, repectiv deturnarea de fonduri. De asemenea, în urma unei campanii ilegale de distribuire masivă şi nesumată de flyere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar pentru se identifica mai greu autorii, dl. Ciprian Ciucu a depus o sesizare la Poliţia Sectorului 6 pentru identificarea făptaşilor şi aducerea acestora în faţa legii”, arată un comunicat de presă al PNL remis miercuri News.ro.

Sursa citată mai spune că „în urma campaniei de defăimare, bazată pe punerea în scenă a unor manipulări grosolane, care îl are ca ţintă pe candidatul PNL susţinut de către USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, iniţiată de către postul de televiziune România TV şi preluată cu încălcarea legilor electorale şi a audivizualului de către Postul Antena 3, acesta a depus o sesizare la Consiliul Naţional al Audiovizualului”.

Ciucu a precizat că în Sectorul 6 are loc cea mai murdară campanie.

„Cea mai murdară şi ticăloasă campanie electorală a alegerilor locale din acest an are loc în Sectorul 6. Am scos la iveală deja 23 de companii abonate la bani publici, care au contracte doar cu Primăria Sectorului 6, şi care nu ar exista pe piaţa liberă fără banii daţi de oamenii lor. Am prima şansă în Sectorul 6, Gabriel Mutu este disperat!

De aceea, toate atacurile şi mizeriile pe care le auziţi, împinse cu mii de euro pe site-uri şi Facebook, sunt invenţii pure. Campania mea a fost una transparentă, onestă şi printre oameni”, a declarat Ciprian Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here