Caută
Close this search box.

Ciprian Cucu, primarul ales al sectorului 6: Parcul Drumul Taberei va fi extins cu 45%

Primarul ales al Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), declară la RFI că vrea să se asigure că sunt încheiate contractele pentru deszăpezire, să construiască noi corpuri de clădiri pentru școli și grădinițe și să extindă spațiul verde din Sector.

Ciprian Ciucu spune că ”orice primar serios, orice manager serios începe cu o analiză, pentru că trebuie să vedem unde ne aflăm (…). Primul lucru probabil pe care o să-l fac, o să mă asigur că avem contractul pentru deszăpezire pus la punct (…). Sunt efectiv acțiuni de management care se fac întâi, în primul rând te documentezi, analizezi, faci un audit, după care îți setezi prioritățile strategice și te asiguri că vei avea buget pentru ele”.

Primarul ales al Sectorului 6 își prezintă obiectivele: ”Să cresc calitatea spațiului public, mai ales între blocuri, pentru că acum este foarte multă mizerie și este neamenajat și vreau să lucrez cu peisagiști și horticultori. În al doilea rând, vreau să cresc capacitatea unităților școlare de primire, prin mansardare și construcție de unități noi de primire, pentru că s-a construit enorm în Sectorul 6 și e o presiune formidabilă pe toate școlile, grădinițele și creșele din Sectorul 6, deci vreau să învețe în timp într-un singur schimb și nu în două-trei schimburi, ca acum. Dacă zic școală nouă, înseamnă că este o școală nouă, cu un management nou, dar așa pot să zic corpuri de clădiri noi, acolo unde spațiul permite, sub același management, de aceea m-am exprimat așa”.

O să fiu foarte-foarte atent la mărirea spațiului verde amenajat din Sector, identificând terenurile aflate în paragină. Pot să vă dau două exemple foarte la îndemână. Strada Liniei. Este o stradă pe o fostă cale ferată care lega partea de vest a orașului cu partea de centru, zona Cotroceni, până spre Răzoare. Vreau să fac pe această stradă un parc lung și îngust, că este ca o stradă (…). Acum este mizerie, este o șerpărie acolo, nu vă imaginați cât de multă mizerie este pe acea stradă, vreau să o amenajez ca promenadă, ca locuri de joacă, spațiu verde și acolo o să fie și o zonă de tranzit pentru nemotorizate, biciclete, trotinete, transport alternativ. Doi: vreau să cresc suprafața Parcului Drumul Taberei. Voi cere la Ministerul Apărării un teren care se află acum în proprietatea lor. Să rămână în proprietatea lor, dar să mi-l dea în gestiune, să-l amenajez și atunci să extind cu vreo 45% suprafața Parcului Drumul Taberei”, precizează liberalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri