Caută
Close this search box.

Clotilde Armand a spus totul despre afacerea Bechtel

Clotilde Armand este europarlamentar și candidată a Alianței USR PLUS, sprijinită de PNL, la Primăria Sectorului 1.

Numele îi este asociat în mod repetat cu afacerea Bechtel. Candidata la Primăria Sectorului 1 a încercat să facă lumină în acest caz.

„Haideți să spunem lucrurile în mod clar: contractul Bechtel a fost semnat de guvernul Năstase.

Afacerea Bechtel a fost o afacere pentru guvernul Năstase, în nici într-un caz pentru mine. Nu am nici o legătură cu această firmă. Pretinsa mea implicare în afacerea Bechtel ține de un stil periculos de jurnalism, bazat în cea mai bună variantă pe neglijență și lipsă de documentare, în cea mai gravă pe un comportament fără urmă de deontologie.

Această calomnie a fost rostogolită în presa și televiziunile partidelor din sistem. Am explicat foarte clar, pe pagina personală de facebook dar și în presă, atât cât am avut ocazia, că nu numai că nu am fost implicată în niciun fel în afacerea Bechtel, dar nici măcar nu am cunoscut vreodată vreo persoană din cadrul acelei companii!

Este o invenție odioasă. Orice crimă se petrece într-un anumit timp și loc. Care ar fi fost momentul și locul când aș fi putut fi implicată în afacerea Bechtel? Calomniatorii nu precizează aceste “detalii”.

În mod ironic, o nouă calomnie proaspăt lansată la adresa mea, cea privind activitatea la Distrigaz, o expune ca falsă pe cea privind Bechtel. Întrucât lucram la gaze, cum aș fi putut să fiu implicată în vreun fel în afacerea Bechtel?!”, a declarat Clotilde Armand într-un interviu publicat de digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri