Caută
Close this search box.

Clotilde Armand acuză tentativă de fraudă la Sect. 1. O persoană, dusă la audieri de Poliţie

clotilde armand

Poliția a dus o persoană la audieri și a sigilat o încăpere din sediul Primăriei Sectorului 1, după ce candidata Clotilde Armand a sesizat că în clădirea respectivă cineva a dus mai multe procese-verbale de la Biroul Electoral, cu rezultatele alegerilor de duminică, informează Digi24.

Clotilde Armand a transmis imagini din sediul primăriei, cu polițiști și jandarmi sosiți la fața locului, în care se vede un teanc de documente pe un scaun, despre care candidata USR-PLUS susține că ar fi procese-verbale de la Biroul Electoral.

Persoanele implicate în presupusa tentativă de fraudă electorală acuzată de Clotilde Armand au fost duse la Secţia 4 de Poliţie „pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a anunţat poliţia.

„În jurul orei 15.45, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcţia de consilier, ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcţionat un birou electoral al Sectorului 1, de către mai mulţi reprezentanţi ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale.

Persoanele in cauză au fost identificate şi sunt conduse la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a precizat Poliţia Capitalei, potrivit Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri