Caută
Close this search box.

Clotilde Armand susţine că Dan Tudorache trebuie reținut urgent

clotilde armand

Clotilde Armand a cerut ca primarul PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, să fie reținut pentru fraudarea votului în Sectorul 1.

„Fostul primar pesedist trebuie reținut urgent de anchetatori. Întrebat de jurnaliști cum își explică faptul că o persoană, candidată la consiliul Sectorului 1 a fost identificată cu 100 de procese verbale asupra să în clădire, fostul primar a răspuns: ‘Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanții PSD din secție. Nu știu dacă erau 100. Cu siguranță avea mai puține. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea și mergea cu ele la partid.’

Ce ne-a spus Poliția astăzi? ‘Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare’. Bon, pentru declarația de mai sus fostul primar trebuie reținut urgent de Poliției.

Faptele.

‘Curierul’ a fost prins în fapt ieri de noi exact când defila cu procesele verbale de la sediul BEȘ 1 (aflat la etajul 1 al clădirii din piață Mureș) spre etajul 2 al clădirii. La etajul 2 este o direcție fantomă înființată înainte de alegeri – Direcția de Mediu. Aici a fost sediul PSD de campanie. Plătit din bani publici.

Pe scurt, să înțeleagă toată lumea:

– În aceeași clădire cu BEȘ 1 a funcționat sediul de campanie al primarului. BEȘ 1 este la etajul 1 iar Direcția de Mediu este la etajul 2;
– La Direcția de Mediu (etajul 2) am găsit ieri zeci de procese verbale pe masă;
– ‘Curierul’ prins de noi este de fapt este Sorin Cătălin Tomescu – candidat la funcția de consilier din partea PSD;
– ‘Curierul’ nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473.

Toți ce ați citit se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în față Justiției.

PS: Câte probe mai vreți, domnilor procurori?!”, a scris Armand, pe Facebook.

Poliția București a avut, marți, o prima reacție în cazul fraudelor electorale din Sectorul 1. Poliția afirmă că asuora unui candidat PSD au fost găsite 473 de procese verbale de vot.

„În incinta clădirii unde este constituit biroul electoral au fost găsite mai multe persoane, membri ai unor partide politice. Tooate aceste persoane au fost conduse la secție, au fost audiate 8 persoane. Procesele verbale găsite asupra bărbatului sunt în număr de 473 și în continuare efectuăm cercetări pentru infracțiunea privind falsificarea de documente și evidente electorale.

Facem verificări prin AEP pentru s stabili autenticitatea proceselor verbale găsite asupra bărbatului. Această era înscris pe lista electorală a unui partid politic”, a declarat reprezentantul Secției 1.

Respectivul individ este candidat PSD pe lista pentru Sectorul 1.

Daniel Tudorache, primarul PSD acuzat de fraudă, a susținut că reprezentantul PSD avea la el doar 100 de procese verbale, care ar fi fost în realitate copii.

„Era curier. Are dreptul să strângă procesele verbale. Nu știu dacă erau 100 (de procese verbale – n.r.). Cu siguranță erau mai puține. Dar avea dreptul să strângă procesele verbale de la reprezentanții PSD din secție. S-a dus în cel loc pentru că cineva le strângea și mergea cu ele la partid. Este un reprezentant al partidului care strânge de la reprezentanții noștri din secție, procesele verbale. Atâta tot”, a susținut Tudorache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri