Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, tine să reafirme că PSD alimentează cu bani principalele televiziuni de ştiri. El s-a plâns că prezenţa sa în studiourile acestor televiziuni a fost interzisă la ordinul lui Marcel Ciolacu.

Întrebat de un pesedist de ce nu mai apare la televiziuni, Ştefănescu a afirmat că Ciolacu a dat ordin să fie interzis. Codrin Ştefănescu apărea la Antena 3 şi RTV. „Sunt interzis momentan! Ordin de la Ciolacu şi banii de la partid!”, a răspuns Ştefănescu.

Un mesaj similar a avut şi la începutul lunii august. Codrin Ştefănescu a afirmat atunci că „presa mă blochează din ordinul noii conduceri interimare a PSD şi pe banii partidului”.

„Acum câţiva ani, fix pe 10 august, protestăm în fata Cotroceniului pentru libertatea presei! Şi contra dictatorului Băsescu cu statul lui paralel cu tot! Astăzi, Băsescu negociază cu Orban şi Klaus capul Gabrielei Firea şi lista la Bucureşti!

Iar presa, pe care am apărat-o cu toate riscurile, mă blochează din ordinul noii conduceri interimare a PSD şi pe banii partidului. Ca să nu-l critic pe civilul Ciolacu şi gaşca sa mică de civili! Ce repede uită lumea şi cât de mult se schimbă unii în scurt timp!”, s-a plâns Ştefănescu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here