Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu îl face praf pe Ciolacu: „Nu eşti nici umbra lui Liviu Dragnea pe timp de noapte!”

codrin ştefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, afirmă că Ciolacu „nu este nici umbra lui Liviu Dragnea pe timp de noapte”, după ce PSD a încasat o umilitoare înfrângere, în Parlament, la moţiunea de cenzură.

„Deci a fost un mare fasss, Marcele! Şi nu mai da vina pe cei câţiva colegi aflaţi în spitale sau carantinati că suspecţi de covid! Când pregăteşti o moţiune, şi chiar vrei să treacă, negociezi! Aveai cel puţin 9-10 voturi de la minorităţi, cel puţin 8 voturi de la neafiliaţi plus PSD-istii goniţi de tine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-istii care nu iubesc în ruptul capului acest guvern, dar nici de la ‘negociatorii’ tăi nu au înţeles exact ce vrei!

Sunteţi slabi şi vânduţi, Marcele! Şi se vede limpede că lumina zilei! Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu eşti nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru că el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situaţie ridicolă! Şi vorbă lui Şerban Nicolae: e o mare şi nescuzabila ruşine!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni că PNL a avut o strategie pentru a nu se face cvorum la şedinţa în care urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură, iar dacă s-ar fi dat un vot, PSD ar fi strâns 250 de opţiuni „pentru” moţiune.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, ce s-a întâmplat cu cele 250 de voturi pe care spunea săptămâna trecută că le va aduna la moţiunea de cenzură, Ciolacu a spus: „Astăzi nu au fost. După cum aţi văzut, a fost o strategie de a nu se face cvorum, nu de a se da un vot pe moţiune. A fost o strategie a PNL, e evident. Eu v-am spus că. dacă se va da vot pe moţiune. vom avea 250 de voturi. Astăzi nu s-a dat un vot pe moţiune”.

Ciolacu a menţionat că PSD nu are cele 233 de voturi necesare adoptării moţiunii de cenzură şi a încercat să creeze o majoritate.

„Nu s-a făcut cvorumul, nu s-a votat moţiunea de cenzură”, a afirmat el.

Liderul PSD a mai spus că în maximum două zile se va reuni Comitetul Politic Naţional al partidului şi se va lua o decizie politică în legătură cu paşii ce trebuie urmaţi pe tema moţiunii de cenzură, care nu a putut fi dezbătută şi votată luni din lipsă de cvorum, adăugând că moţiunea nu va fi retrasă.

„Sunt discuţii, pentru că deja s-a terminat o sesiune extroardinara, intrăm în sesiune ordinară, avem dreptul constituţional de a depune o moţiune de cenzură sau de a vota aceasta moţiune”, a declarat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri