Caută
Close this search box.

Codruţa Cerva s-a ales cu  accesul blocat, pe toate conturile sale de Facebook

codruţa cerva

Activista PSD Codruţa Cerva, noua vedetă Antena 3, anunţă că Facebook i-a blocat accesul pe toate conturile de pe reţeaua socială. Ea susţine că este o victimă a dictaturii.

„M-au blocat pe contul de fb 30 de zile, iar pe pagina de like, cea nou, m-au avertizat că îmi închid pagina!!! După ce ieri mi-au şters pagina de like, pe care o aveam de 1 an!! Javrele dracu ce sunteţi!!! Dictatura mamii voastre de panarame”, este mesajul pe care Cerva l-a publicat tot pe Facebook, prin intermediul unui cunoscut de-al ei.

Cerva s-a remarcat printr-o intensă campanie negaţionistă în legătură cu coronavirusul, îndemnându-şi fanii să nu poarte măşti de protecţie şi să nu-şi lase copiii la şcoală, în condiţiile în care trebuie poarte mască. În urmă cu o săptămână, ea a distribuit un fake news, în care susţinea că elevii sunt legaţi cu sfoară.

„Asta este România Normală a lui Werner şi a PNL-ului!! Sclavagism în stare pură la copii!! Mda, s-au dus dracu două secole de evoluţionism…. Sclavagism şi dictatura în România, în 2020 tara membră UE…. Fmm de ticăloşi!! Copiii sunt plimbaţi cu sfoară, exact ca vitele…. Werner : ‘Copiii se obişnuiesc repede, cu lucrurile neplacute’!”, a scris Codruţa Cerva, pe Facebook.

Facebook a anunţat că îşi înăspreşte politica, în privinţa fake news-urilor legate de pandemie, şi că nu vor mai fi permise postări care îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri