Caută
Close this search box.

Connect-R despre mască și coronavirus: ”Tot poporul a devenit o turmă de oi care nu știe de capul ei”

Cunoscutul interpret și compozitor Connect-R a avut o reacție virulentă în mediul online după ce a renunțat la mască preț de câteva secunde într-un mall bucureștean, fapta fiind aspru taxată de o persoană care se afla în același timp în magazinul respectiv. Artistul a vorbit în termeni extrem de dure despre oamenii care sunt speriați de coronavirus.

Tras la răspundere pentru gestul său, rapper-ul i-a dat imediat replica celui care i-a atras atenția. Cântărețul a povestit întreaga întâmplare pe InstaStory, acolo unde nu s-a sfiit să-i numească pe cei care sunt panicați de COVID-19, oi.

Muzicianul, care era însoțit de fiica sa Maya, a mărturisit că oamenii au ajuns în stadiul în care sunt atât de panicați în privința virusului din China încât vor ajunge să se îmbolnăvească de frică, înainte de a se infecta cu noul tip de coronavirus.

Cunoscutul artist a declarat că a renunțat la masca de protecție în mall pentru că era de câteva ore bune și simțea nevoia să respire puțin cum trebuie. Din păcate, un bărbat din magazin i-a atras atenția, lucru care nu a fost deloc pe placul său.

„Era într-un magazin și mi-am dat masca jos pentru câteva secunde, să pot respira, că stau de ceva timp în magazinul ăsta. Și un nene, o oaie din spatele meu, a început să facă crize.

Mai avea puțin, vă dau cuvântul meu de onoare, la cât de speriat era pentru că mi-am dat masca jos, aveam impresia că rămâne fără respirație. Oameni buni, înainte de a vă îmbolnăvi de COVID-19, o să vă îmbolnăviți de frică.

Tot poporul a devenit o turmă de oi care nu știe de capul ei. Deci, cam asta e treaba, pe români îi va îmbolnăvi frica… hai, că îmi pun masca înapoi să nu mai leșine vreunul pe aici”, a transmis acesta fanilor săi din mediul online.

Ulterior, Connect-R a revenit cu o scurtă precizare, mărturisind că bărbatul care i-a atras atenția s-a justificat în fața sa. Se pare că acesta era extrem de panicat pentru că are patru prieteni internați în spital din cauza virusului care a apărut în China acum mai bine de jumătate de an.

Connect-R crede sau nu în pandemia de coronavirus?

„Stați că era să omit iarăși cel mai important lucru. Omul se întoarce și zice «frate, să știi că sunt așa de speriat pentru că am patru prieteni internați în spital». Și zic, cu ce diagnostic, «pneumonie», spune bărbatul. Cum pneumonie? Da, cică a provocat COVID-ul…  Bine, ok”, a mai spus cântărețul.

Vizibil neîncrezător în spusele bărbatului din mall și cu un zâmbet ștrengar pe față, Connect-R crede că dacă într-adevăr virusul există toată lumea îl va lua. În caz contrar, dacă coronavirusul nu este așa cum este prezentat este de părere că oamenii vor rămâne cu frica.

„Notă: Până la urmă dacă treaba este pe bune o să-l facem toți că nu avem cum să scăpăm. Cumva o să și învățăm să răspundem la el. Dar dacă nu e, boss, rămâneți cu emoții captive în voi și cu frica asta de moarte.

Deci, în ambele cazuri, stați măi liniștiți, ce ați făcut, ați înnebunit la cap. O inimă care râde nu lasă corpul să se îmbolnăvească, boss. Toate bolile pleacă de la suflet. Iubiți-vă, mă, vagabonților”, a mai declarat Connect-R în stilul său caracteristic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri