Caută
Close this search box.

Constanța: Barna și Stelian Ion au fost întâmpinați de protestatari, care le-au amintit de controversele în care au fost implicați

O vizită electorală la Constanța a avut un deznodământ neașteptat pentru Dan Barna și candidatul USR-PLUS la primărie, Stelian Ion, care au fost urmăriți la propriu de câțiva tineri ce purtau pancarte cu devzia „Fără imorali în funcții publice”. Mesajele aminteau de situații bizare din trecutul celor doi deopotrivă.

Mesajele aminteau, pe de o parte, de garsoniera pe care a primit-o candidatul USR-PLUS de la regia aflată în subordinea lui Radu Mazăre, în urma unui punctaj discutabil – în cele din urmă, aceeași regie schimba garsoniera cu o alta într-o zonă mai bună, la puțin timp după ce actualul primar PSD, Decebal Făgădău, își începea mandatul.

În plus, mesajele vorbeau și despre cei 10.000 de euro primiți de candidatul USR-PLUS pentru a renunța la un proces cu un dezvoltator imobiliar controversat, cunoscut pentru că a construit un bloc într-o fostă stație de autobuz, la doar câțiva metri de un alt imobil.

Mesajele tinerilor nu l-au ocolit nici pe Dan Barna, evocând faptul că un alt dezvoltator imobiliar constănțean, care acum construiește un bloc cu regim de înălțime P+9 într-un cartier de case, a donat pentru campania sa prezidențială 200.000 de lei.

Deși și-a construit imaginea publică luptând împotriva dezvoltatorilor imobiliari, candidatul USR-PLUS de la Constanța nu pare să aibă vreo problemă cu cei care fac donații la partid.

Vădit încurcat de situație, Dan Barna nu a reacționat, dar candidatul USR-PLUS le-a adresat câteva cuvinte protestatarilor: „Vorbiți cu cei de la desalubrizare și cu Firea să îl învețe pe Făgădău să trimită mașinile alea, să ne împroaște cu substanțe”.

Membrii USR-PLUS prezenți la acțiunea de la Constanța au încercat să acopere pancartele protestatarilor cu poza candidatului lor. Mai în glumă, mai în serios, candidatul USR-PLUS a fost declarat vinovat de imoralitate agravantă în formă continuată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri