Caută
Close this search box.

Crimă oribilă comisă de doi români în Germania. Pastor, jefuit și ucis cu bestialitate

Un pastor german, în vârstă de 77 de ani, din Berlin a fost ucis cu bestialitate în propria casă de doi români, dispariţia lui fiind sesizată de către vecini abia după câteva zile.

Pastorul Reinhold Zuber a fost găsit fără suflare în locuința sa din cartierul Moabit, din Berlin, unde locuia singur, potrivit B1tv.ro.

Vecinii, care nu l-au mai văzut de câteva zile, au bănuit că ceva este în neregulă, pastorul fiind o persoană foarte activă și au alertat poliția.

Anchetatorii ajunşi la faţa locului au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului zăcând pe jos. Pastorul a fost torturat înainte să-şi dea ultima suflare, murind în chinuri groaznice. Autopsia a confirmat moartea chinuitoare a victimei şi faptul că zăcea pe jos, fără suflare, de câteva zile bune.

Acesta recunoscuse că este homosexual şi nu îi era ruşine de acest lucru, chiar lucra ca voluntar într-o fundaţie destinată tinerilor infectaţi cu HIV, scrie Adevărul.

Reinhold Zuber întreţinea frecvent relaţii sexuale cu barbaţi mult mai tineri decât el, obişnuid să îi primească în propria casă. Unul dintre suspecţi ar fi fost chiar partenerul de viaţă al victimei.

Pastorul german a fost victima unui jaf, sfârşit prin ucidere. Cel care îi era parterner de viaţă bătrânului ar fi intrat impreună cu un prieten peste el, iar după ce au întreţinut relaţii sexuale, aceştia ar fi început să îl tortureze pe pastor pentru a le spune unde îşi ţine banii.

Când bătrânul a refuzat să le spună, au început să-l supună unei torturi îngrozitoare, fracturându-i oasele, lovindu-l cu brutalitate ore în şir până l-au omorât.

„Nemernicii nu s-au oprit nici atunci când bietul pastor nu mai putea respira”, spun surse din cadrul anchetei.

Cei doi români neagă toate acuzaţiile care le-au fost aduse, dar anchetatorii au destule dovezi pentru a demonstra că cei doi sunt vinovaţi şi riscă ani grei de închisoare.

Berliner Morgenpost notează că un caz asemănător a avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, în februarie 2018. Atunci, un pastor în vârstă de 54 de ani a fost ucis brutal într-un birou din Charlottenburg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri