Caută
Close this search box.

CTP o termină pe Dana Budeanu, făcând-o vânzătoare de „hârtie igienică second-hand”

ctp

Popescu a comentat tăios declarațiile Gabrielei Firea, după ce a pierdut alegerile locale. CTP a adus aminte de relația lui Firea cu Dana Budeanu.

„Gabriela Firea s-a asociat cu o vânzătoare de hârtie igienică second-hand, această vărsând găleți de lături asupra lui Nicușor Dan, contracandidata doamnei Firea”, a subliniat CTP la Europa FM.

CTP a ironizat acuzațiile lui Firea, conform căreia i-a fost înfipt un cuțit în spate de către Victor Ponta.

„Firea nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat, că i-a înfipt nu știu ce cuțit în spate cei din centru și din centru stânga. Care stânga? Pro România are rezultate absolut jenante, nu a contat în această ecuație.

Nici ea nu a dorit să se identifice foarte bine cu PSD-ul. Nu i-a înfipt niciun cuțit, este o încercare de justificare, incapacitate de a acceptă înfrângerea”, a mai spus CTP.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni că i-ar fi fost aproape imposibil să exercite un al doilea mandat, în condițiile în care majoritatea în Consiliul General al Municipiului București este deținută de PNL, USR și PLUS – alianța de dreapta.

„Cred că, până la urmă, cu toată suferință de moment, e mai bine că se întâmplă lucrurile așa. Probabil că, dacă aș fi primit de la bucureșteni un al doilea mandat, acesta ar fi fost aproape imposibil de exercitat, din cauza faptului că nu aș fi avut susținere în Consiliul General și orice proiect aș fi propus ar fi fost blocat”, a declarat Gabriela Firea într-un mesaj video postat pe Facebook.

În opinia să, mai mulți factori au dus la rezultatul sau în alegeri.

„Dreapta s-a unit, avem trei partide – PNL, USR și PLUS – care au susținut același candidat (…) În zona centru-stânga nu s-a reușit această coagulare a forțelor, au fost dezbinați – și nu din vină mea – și tocmai de aceea oameni care ar fi putut să pună umărul astfel încât echipa mea să-și poată continuă proiectele (…) au făcut tot ceea ce a ținut de ei – acei oameni din centru și centru-stânga – astfel încât să mă lovească, cot la cot cu adversarii mei. Dacă de la inamici accepți mai ușor anumite critici, (…) atunci când cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate (…), e mai dureros”, a afirmat Gabriela Firea.

Ea crede că românii îi vor sancționa pe acei politicieni care, în loc să renunțe la orgoliul, jocurile și pretențiile lor de mărire politică, au preferat ori să stea separați de „bătălia” din Capitală, ori să îi aducă contracandidați sau să facă declarații neadevărate împotriva ei.

„Unele dintre aceste personaje politice – și aseară, și azi dimineață – se plimbau prin platouri de televiziune, pe la partide, făceau declarații nonșalanțe. Mi s-a părut că suntem într-un scenariu scris după un român al Agathei Christie, parcă era un criminal care s-a întors la locul faptei”, a fost de părere Gabriela Firea.

Ea a mai declarat că de când a ajuns la Primărie și până în prezent a deblocat foarte multe proiecte și că, în ciuda invectivelor, campaniei „nedemne și murdare” din ultima perioada, chiar dacă s-a încercat „demolarea” să, nu pot fi desființate proiectele realizate, printre care a menționat Spitalul de Copii ‘Victor Gomoiu’, Spitalul Foișor, prima etapă a Podului Ciurel, supralargirea de la Fabrică de Glucoză.

Gabriela Firea și-a exprimat speranța că viitoarea echipa de la Primărie să ducă la bun sfârșit obiective precum Spitalul Metropolitan, Pasajul Doamna Ghica, park&rîde Cora Pantelimon.

Ea a spus că a venit luni la Primăria Capitalei pentru a preda documentele care erau la cabinet, întrucât vrea să lase toate lucrurile în ordine.

„Nu știu exact ce voi face (…) Nu știu exact ce decizie voi lua și încolo mă voi îndrepta, dar un lucru este cert: voi fi întotdeauna o voce pentru oameni, o voce pentru bucureșteni”, a adăugat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri