Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la funcţia de primar al Sectorului 2 al Capitalei, anunţă că Biroul Electoral de Sector a respins cererea sa de renumărare a voturilor, însă va ataca la BEM această decizie.

„BES a respins cererea mea de renumărare a voturilor din secţiile de votare din sectorul 2. Motivul este nejustificat, ţinând cont că la sectorul 5, Biroul Electoral, pentru aceleaşi motive invocate şi temeiuri legale, a admis cererile formulate de PNL, PSD şi USR PLUS.

Voi ataca această decizie la Biroul Electoral de Circumscripţie 42 – municipiul Bucureşti şi mă aştept la o soluţie raţională, unitară şi în avantajul locuitorilor din sectorul 2”, a scris Dan Cristian Popescu, miercuri seara, pe cuntul său de Facebook.

El afirmă că a depus documente justificative „care dovedesc, fără putinţă de tăgadă, că în majoritatea secţiilor de vot de pe raza sectorului 2 votul cetăţenilor a fost modificat”.

„Situaţia actuală este fără precedent. Toate partidele politice care au participat la aceste alegeri locale pun sub semnul întrebării organizarea acestor alegeri. Organele abilitate să soluţioneze aceste probleme trebuie să o facă neîntârziat, pentru a nu lăsa nici o urmă de îndoială. Românii au nevoie de adevăr şi de lideri locali legitimaţi prin vot corect”, precizează Dan Cristian Popescu.

Conform rezultatelor parţiale, la Sectorul 2, după centralizarea a 97,55% dintre voturi, Radu Mihaiu (susţinut de PNL şi USR PLUS) a obţinut 36,91% din voturile exprimate la scrutinul de duminică,

141 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here