Caută
Close this search box.

Dan Cristian Popescu cere renumărarea voturilor la Sectorul 2, după ce a pierdut alegerile

blatiştii PNL

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 2, cere renumărarea voturilor.

“Urmare a efectuării numărătorii paralele a proceselor verbale aduse de către delegații partidului nostru, din secțiile de vot și a comparării acestor rezultate cu rezultatele oficiale publicate pe site-ul www.roaep.ro, am constatat o serie de neconcordanțe grave, care sunt de natură a influența rezultatul alegerilor la nivel de sector, în sensul de a fi desemnat în funcția de primar un alt candidat decât cel care a primit cele mai multe voturi valabil exprimate”, arată un comunicat transmis de Dan Cristian Popescu, citat de Digi24.

Acesta spune că Neculai Onțanu, adversar la aceste alegeri, este “un personaj versat și experimentat în fraude electorale”.

„La sectorul 2 ne-am bătut cu un personaj versat și experimentat în fraude electorale, fostul primar Neculai Onțanu, prin urmare avem toate motivele să cerem renumărarea voturilor. Furtul în secțiile de vot este o practică, din păcate, în România și nu trebuie sub nici o formă să cădem pradă rezultatelor de până acum.”

La Sectorul 2, după centralizarea a 97,55% dintre voturi, Radu Mihaiu (susţinut de PNL şi USR PLUS) are 36,91%, Dan Cristian Popescu (PSD) – 31,50%, iar Neculai Onţanu – (Alianţa ADER PPU-SL) – 14,06%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri