Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 2, cere renumărarea voturilor.

“Urmare a efectuării numărătorii paralele a proceselor verbale aduse de către delegații partidului nostru, din secțiile de vot și a comparării acestor rezultate cu rezultatele oficiale publicate pe site-ul www.roaep.ro, am constatat o serie de neconcordanțe grave, care sunt de natură a influența rezultatul alegerilor la nivel de sector, în sensul de a fi desemnat în funcția de primar un alt candidat decât cel care a primit cele mai multe voturi valabil exprimate”, arată un comunicat transmis de Dan Cristian Popescu, citat de Digi24.

Acesta spune că Neculai Onțanu, adversar la aceste alegeri, este “un personaj versat și experimentat în fraude electorale”.

„La sectorul 2 ne-am bătut cu un personaj versat și experimentat în fraude electorale, fostul primar Neculai Onțanu, prin urmare avem toate motivele să cerem renumărarea voturilor. Furtul în secțiile de vot este o practică, din păcate, în România și nu trebuie sub nici o formă să cădem pradă rezultatelor de până acum.”

La Sectorul 2, după centralizarea a 97,55% dintre voturi, Radu Mihaiu (susţinut de PNL şi USR PLUS) are 36,91%, Dan Cristian Popescu (PSD) – 31,50%, iar Neculai Onţanu – (Alianţa ADER PPU-SL) – 14,06%.

100 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 9 =