Caută
Close this search box.

Dana Budeanu discută cu Firea despre bucureşteni: „Ăştia nu prea fac duş”

dana budeanu

Gabriela Firea a afirmat, într-un interviu cu Dana Budeanu, că nu are nici o vină, legată de lipsa apei calde din Capitală, ea afirmând că acesta este un complot împotriva ei.

„Ce am promis împreună, eu şi echipa politica, nu se întâmplă în Bucureşti. (…) Aceste CET-uri le-au ţinut special în revizie, mulţi timp, special ca să ne creeze o problemă şi să avem în multe cartiere deficienţe în livrarea apei calde”, a susţinut Firea.

„Eu nu cred că li s-a părut important să dea drumul la apă, pentru că în general ei nu prea fac duş”, a intervenit Dana Budeanu.

„Au ieşit acum intenţionat cu mesaje, dacă ne votaţi pe noi, de luni aveţi apă. Asta a fost monstruozitate. Ei au oprit apa ca să dea vina pe mine”, a completat Firea.

Nicuşor Dan, candidatul PNL – USR PLUS la Primăria Capitalei, a declarat că principala sa contracandidată, Gabriela Firea (PSD), nu a vrut să participe la o dezbatere electorală cu el, pentru că aşa s-ar fi văzut adevăratul bilanţ al mandatului ei la Primăria Capitalei.

Dan a mai spus că mulţi bucureşteni nu au apă caldă şi sunt şanse ca „la iarnă situaţia să fie mult mai gravă”.

„Acum bucureştenii nu au apă caldă. Sunt şanse mari ca, la iarnă, situaţia să fie mult mai gravă decât în toate celelalte ierni de până acum şi companiile de căldură din Bucureştiului, Termoenergetica şi Energetica, sunt conduse de un om care are formaţia de poliţist şi un om care are formaţia de chimist. Deşi acolo tu ai nevoie de specialişti”, a declarat Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri