Caută
Close this search box.

Date EXIT-POLL, la ora 16.00: Luptă strânsă pentru București și surprize pe primele locuri

pnl

Potrivit surselor din cadrul partidelor, analizele pe datele de tip exit-poll arată că, spre deosebire de 12.00 când conduceau social-demcrații, candidații PNL au dobândit un avans față de candidații PSD. În București, bătălia este foarte strânsă.

La Primăria Capitalei, Nicușor Dan are un avans, ambii candidați fiind peste 40%, însă tendința este una favorabilă lui Nicușor Dan. Traian Băsescu a recuperat față de ora 12.00 și se apropie de 10%, însă restul candidaților rămân sub 5%.

În Sectorul 1, Clotilde Armand a recuperat și a trecut pe primul loc, iar Dan Tudorache a scăzut sub 40%. Surpriza este Ioana Constantin, de la PMP, care are un scor mai bun decât cel al lui Băsescu, potrivit Stiripesurse.ro.

La Sectorul 2, unde favorit era Dan Cristian Popescu, de la PSD, necunoscutul Radu Mihaiu poate produce surpriza, fiind pe primul loc. Neculai Onțanu rupe o parte semnificativă (peste 10%) din scorul PSD.

La Sectorul 3, Robert Negoiță este încă pe primul loc, însă își vede poziția amenințată de Adrian Moraru, candidatul PNL-USRPLUS. Candidatul PSD, Aurelian Bădulescu, este abia pe locul 3.

Sectorul 4 este singurul sector în care PSD pare sigur de victorie, Daniel Băluță având un avans confortabil față de Simona Spătaru.

O luptă aprigă se dă la Sectorul 5, unde Daniel Florea și Cristian Băcanu sunt la egalitate, urmați la mică distanță de Piedone. Vanghelie sare și el de 10%.

În Sectorul 6, actualul primar, Gabriel Mutu (PSD), pare că se îndreaptă spre o înfrângere în fața liberalului Ciprian Ciucu, distanța dintre cei doi majorându-se față de ora 12.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri