ABBA revine. Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad au venit în mare secret, la Londra, şi s-au închis într-un studio de înregistrări. În anul 2022, Abba va porni într-un turneu nemaivăzut, iar pe scenă vor apărea hologramele celor patru suedezi.

Trupa suedeză care a marcat atâtea generaţii s-a destrămat în 1983, după ce căsniciile dintre Benny Andersson, 73 de ani, şi Anni-Frid Lyngstad, 74 de ani, şi cea dintre Agnetha Faltskog, 70, de ani şi Bjorn Ulvaeus, 75 de ani, au eşuat.

În 2022, formaţia ABBA împlineşte o jumătate de veac de la înfiinţare şi au acceptat după multe insistenţe să se reunească. Nu vor apărea fizic pe scenă, pentru că vor să rămână în memoria fanilor cu chipurile din anii ‘80, când dominau muzica pop mondială cu hituri precum ”The Winner Takes It All”, ”Dancing Queen”, ”Chiquitita”, ”I Have a Dream” sau ”Waterloo”.

Conform jurnaliştilor de la ”The Sun”, cei patru se află în mare taină în Londra, într-unul dintre studiourile de înregistrări Ealing Studios, unde lucrează la câteva piese noi.

”ABBA ţin secret toate detaliile legate de mult dorita lor reuniune. Au anunţat un turneu mondial în 2016, însă proiectul s-a poticnit pe drum. După ce au luat legătura cu mai mulţi experţi în efecte vizuale speciale şi li s-a promis un spectacol de holograme cu ei în tinereţe, proiectul a prins contur. Unul dintre primele lor concerte va fi chiar în Marea Britanie”, a declarat pentru The Sun un apropiat al trupei suedeze, conform Click.

218 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here