Caută
Close this search box.

VIDEO. Procurorul General al SUA. ”Carantina COVID-19 este cea mai mare încălcare a libertăților civile de la sclavie încoace”

Nu e vorba de fake-news și nici de altceva de acest gen! De fapt, puteți vedea mai jos înregistrarea video a acestui moment antologic în istoria noului coronavirus, un moment în care unul dintre cei mai înalți oficiali ai Statelor Unite ale Americii, Procurorul general William Barr, spune cu subiect și predicat:

”Lockdown-ul (carantina, închiderea orașelor și a caselor – n. red.) generat/generate de Covid-19 reprezintă cea mai mare încălcare a libertăților civile în SUA de la sclavie încoace”.

Aceasta este declarația. O puteți auzi mai jos și îl puteți vedea pe ”declarant” în timp ce o spune. NOI NU AFIRMĂM CĂ E REAL SAU NU CEEA CE DECLARĂ eminentul jurist. E, pur și simplu, o informație: iată ce gândește și declară unul din cei mai înalți oficiali ai SUA. Mai departe, fiecare interpretează cum crede.

Așadar, nu sunt glumițe și nici ”făcături” vezi-Doamne ”pesediste” sau ale ”rușilor”, cum se vor grăbi mulți purtători de puțini neuroni să o spună. Și probabil că tot o vor spune, în pofida evidențelor că aceasta e chiar o declarație cât se poate de reală.

Ce semnificație are ea și ce concluzii se deduc de aici, ei bine, asta veți stabili dumneavoastră. Noi vă transmitem o informație REALĂ.

Mai precizăm că William Barr este unul dintre cei mai experimentați, valoroși și simpatizați juriști americani ai zilelor noastre. A absolvit cu brio, ca șef de promoție, Facultatea de Drept a prestigioasei Universităși ”George Washington și este Procuror general al SUA din anul 2019, atenție!, înaintea de startul pandemiei.

De asemenea, a mai ocupat această foarte înaltă și importantă funcție în perioada 1991 – 1993, în administrațiile George H. W. Bush (senior) și Bill Clinton!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri