Caută
Close this search box.

Dinamo Bucureşti, transferuri pe bandă rulantă

dnamo

Dinamo Bucureşti a jucat până acum două meciuri, în Liga I, cu doi antrenori: prima cu Gheorghe Mulţescu – şi a scos un punct, a doua cu Cosmin Contra – şi a pierdut, iar acum a început să aducă jucători.

Dinamo a anunţat transferurile lui Alexander David Gonzalez şi Isma Lopez. În Ştefan cel Mare au mai ajuns vara aceasta Achim, Gol şi Nemec, iar Contra îi mai vrea şi pe Paul Anton, Manea şi Pablo de Lucas. Noua conducere de la Dinamo nu se opreşte din adus jucătorim informează Ştirile TVR.

Alexandre David Gonzalez este fundaş dreapta şi are 48 de meciuri în naţionala Venezuelei. Isma Lopez este fundaş stânga şi a jucat pentru Athletic Bilbao.

Chiar dacă până acum Dinamo nu a dat nici un ban pe transferurile din acest sezon, nu e timpul pierdut. Cosmin Contra a anunţat şi înainte, dar şi după înfrângerea cu Chindia, că vor apărea schimbări mari.

Pe lista sa se mai află Pablo de Lucas şi fostul dinamovist Paul Anton. Contra îl mai voia şi pe Cristi Manea, dar şansele ca mutarea acestuia să se realizeze au scăzut mult, după transferul lui Gonzalez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri