Un spaniol va evolua în acest sezon la Dinamo, fiind împrumutat de la echipa poloneză Jagiellonia Bialystok, a anunţat marţi clubul bucureştean.

„Dinamo Bucureşti şi clubul polonez Jagiellonia Bialystok au ajuns la acord pentru transferul temporar al fotbalistului spaniol Juan Camara la echipa din Ştefan cel Mare, până la finalul sezonului competiţional 2020-2021”, se arată în comunicatul lui FC Dinamo.

Mijlocaş ofensiv, născut pe 13 februarie 1994, Juan Camara a sosit la Bucureşti pentru a efectua vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi pentru a semna contractul cu Dinamo, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado.

Format la Academia de juniori a clubului Villarreal, Juan Camara a evoluat în carieră pentru Villarreal C, Villarreal B, Barcelona B, Barcelona, Girona şi Reus (toate din Spania), Miedz Legnica şi Jagiellonia Bialystok (ambele din Polonia).

FOTO: telekomsport

Dinamo, care are un acţionar principal spaniol din această vară, i-a mai transferat pentru noul sezon pe pe atacantul slovac Adam Nemec (Pafos FC), pe mijlocaşul polonez Janusz Gol (KS Cracovia), pe mijlocaşul Vlad Achim (FC Viitorul), pe fundaşul venezuelean Alexander David Gonzalez (Mirandes), pe fundaşul spaniol Ismael Lopez Blanco (CD Tenerife) şi pe mijlocaşul spaniol Borja Valle Balonga (Deportivo La Coruna).

131 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =