Clubul Dinamo a ajuns la un acord cu atacantul Cătălin Măgureanu în ceea ce priveşte prelungirea contractului acestuia până în 2024.

„FC Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu tânărul atacant Cătălin Ionuţ Măgureanu pentru prelungirea raporturilor contractuale până la 30 iunie 2024”, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Născut pe 5 iunie 2000, Cătălin Măgureanu este de la 12 ani la Academia Dinamo, a jucat pentru toate grupele de juniori ale clubului, a debutat în urmă cu 4 ani pentru Dinamo 2 în Liga a III-a, a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi şi CS Afumaţi, iar din această vară face parte din lotul primei echipe.

La prima echipă a clubului Măgureanu a jucat în 2 meciuri până în acest moment. A debutat în tricoul alb-roşu în meciul cu Chindia Târgovişte (scor 1-0 la Ploieşti), când l-a înlocuit în minutul 76 pe Daniel Popa. Etapa trecută, Cătălin Măgureanu a fost titular în remiza cu FC Botoşani (scor 1-1 pe stadionul din Ştefan cel Mare).

120 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =