Caută
Close this search box.

Doi elevi și trei profesori din județul Timiș, în spital, cu COVID-19, după ce s-au infectat în prima săptămână de școală

După prima săptămână de la debutul noului an şcolar, în judeţul Timiş, doi elevi şi trei profesori sunt spitalizaţi, după ce s-au infectat cu COVID-19. Alte 62 de cadre didactice se află în izolare la domiciliu sau carantină, iar 132 de elevi de la două licee din Timişoara sunt, de asemenea, în carantină sau izolare la domiciliu.

Potrivit datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, după prima săptămână de la deschiderea noului an şcolar, până vineri, doi elevi şi 3 profesori sunt infectaţi cu COVID-19 şi sunt spitalizaţi, potrivit news.ro.

De asemenea, 132 de elevi de la Liceul ”N. Lenau” şi de la Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara se află în carantină şi izolare la domiciliu. La Colegiul Naţional Bănăţean, un elev a fost confirmat cu coronavirus, astfel că toţi colegii lui de clasă au fost trimişi în izolare. La Liceul ”N. Lenau”, doi elevi sunt în carantină după ce au avut cazuri confirmate de coronavirus în familie. De asemenea, elevii din clasele celor doi se află în izolare la domiciliu.

Un număr de 62 de profesori, dar şi trei angajaţi din personalul auxiliar se află în carantină sau în izolare, după ce au intrat în contact cu persoane confirmate cu COVID -19.

Pe lângă cele şase cadre didactice îmbolnăvite înainte de începerea anului şcolar, de la Şcoala Gimnazială nr. 19, Liceul ”W. Shakespeare” şi Şcoala Gimnazială nr. 25, toate in Timişoara, care au stat în izolare la domiciliu şi nu au mers la şcoală zilele acestea, vineri, au mai fost confirmate alte două îmbolnăviri, una la o profesoară din localitatea Liebling şi una la o îngrijitoare de la grădiniţa din comuna Giarmata.

Dintre cei confirmaţi, trei profesori şi trei angajaţi din rândul personalului auxiliar sunt spitalizaţi.

La nivelul judeţului Timiş, vineri, au fost confirmate 61 de noi îmbolnăviri, dar şi un deces. De la începutul pandemiei de coronavirus, 3.336 de oameni au fost confirmaţi cu virusul SARS CoV -2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri