Preşedintele american Donald Trump a fost acuzat joi de un fost model de o agresiune sexuală care ar fi avut loc la turneul de tenis US Open în 1997, relatează AFP.

Amy Dorris a povestit pentru cotidianul britanic The Guardian cum miliardarul republican ar fi sărutat-o şi ar fi atins-o fără consimţământ. Conform cotidianului, citat de Agerpres, avocaţii preşedintelui au negat ferm aceste acuzaţii, apărute cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie din SUA.

Potrivit lui Amy Dorris, Donald Trump, care era în acea perioadă un promotor imobiliar şi o personalitate mondenă newyorkeză, ar fi acostat-o la 5 septembrie 1997 în faţa toaletelor din loja sa VIP de la US Open.

„Şi-a băgat limba în gura mea, în timp ce încercam să îl îndepărtez. Atunci m-a prins mai tare, a început să mă pipăie, să îşi pună mâinile pe fundul meu, pe sânii mei, pe spate, peste tot”, a explicat ea pentru The Guardian, adăugând că i-a cerut să înceteze.

Lui Donald Trump, care avea 51 de ani la acel moment, nu i-a păsat de refuzul său, a precizat ea.

„Eram prizoniera sa, nu puteam să ies”, a mai spus Amy Dorris.

Femeia, care avea 24 de ani la momentul presupusei fapte, a detaliat că i s-a făcut greaţă şi că s-a simţit .violată.

Donald Trump a fost acuzat de agresiune sexuală sau de hărţuire de peste zece femei, între care şi o editorialistă, E. Jean Carroll, care l-a acuzat că a violat-o, la mijlocul anilor 1990.

1 COMENTARIU

  1. la cite curve nemincate sunt in lume acum … ce mai conteaza ca mai pune una botul la bani ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here