Caută
Close this search box.

Donald Trump spune că are o super-armă nucleară despre care China și Rusia nu știu nimic

donald trump

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, într-un interviu acordat jurnalistului Bob Woodward, că SUA dețin o armă nucleară secretă despre care China și Rusia nu știu nimic, potrivit publicației Forbes.

Dezăluirea care a iscat dezbateri aprinse și îngrijorare în rândul experților în domeniul armamentului nuclear a fost făcută în cartea „Rage” scrisă de jurnalistul american, renumit pentru că a dezvăluit scandalul Watergate, care a culminat cu demisia președintelui Richard Nixon.

Nu este clar la ce s-a referit actualul lider de la Casa Albă, însă Woodward a dezvăluit în noua sa carte că informația a fost confirmată de surse militare care au declarat că armata SUA are într-adevăr un nou sistem de arme, potrivit Washington Post, citat de Digi24.

„Am construit o armă, am construit un sistem de arme pe care nimeni altcineva nu le-a avut vreodată în această țară. Am construit ceva despre care Putin și Xi Jinping nu au auzit niciodată. E incredibil”, s-a lăudat președintele Trump, potrivit unor extrase din interviul din 5 decembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri