Caută
Close this search box.

DSP Timiş, anchetă internă. Doi edili, contacţi Covid, au primit permisiunea părăsirii carantinei

dsp timiş

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a început o anchetă internă, după ce două persoane aflate în carantină pentru că au fost în contact cu o alta, confirmată cu COVID-19, au ieşit la votare, în baza derogării de la măsura de carantinare.

Cei doi edili care au părăsit carantina şi care sunt şi candidaţi pentru câte un nou mandat sunt primarul din Dumbrăviţa, Victor Malac, şi cel din Giarmata, Virgil Bunescu.

„Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public privind derogarea măsurii de carantină acordată celor doi edili din judeţul Timiş, vă facem cunoscut faptul că, în conformitate cu legislaţia în vigoare, derogările sunt emise de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CJCCI) cu avizul DSP. În cazul celor două persoane publice, reprezentanţii instituţiei noastre şi-au depăşit atribuţiile şi nu au informat conducerea legat de aceste solicitări.

În acest context, a fost demarată cu celeritate o anchetă internă, urmând ca persoanele care se fac responsabile de această situaţie să fie supuse rigorilor de procedură internă, mergând până la încetarea raporturilor de muncă. Odată cu finalizarea anchetei, DSP Timiş va face publice măsurile dispuse”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu, conform Agerrpes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri