Caută
Close this search box.

Dunărea Brăila: Nouă cazuri de Covid-19 în cadrul echipei. Clubul nostru a luat decizia de a nu se prezenta la Cupap României

liga 1

Gruparea Dunărea Brăila a anunţat, miercuri, că se retrage din Cupa României la handbal, competiţie în care era calificată în sferturile de finală, ca urmare a faptului că nouă persoane din cadrul echipei au fost testate pozitiv cu coronavirus.

În urma testărilor făcute în vederea participării la Cupa României Fan Courier, în cadrul echipei a fost depistat un număr de 9 persoane cu rezultat pozitiv cu SARS COV -2 şi doar 8 persoane au rămas apte pentru disputarea meciului programat în data de 3 septembrie 2020.

Am făcut toate demersurile posibile pentru a participa la meci deoarece eram nerăbdători să reîncepem competiţiile oficiale, după o pauza aşa de lungă.

În semn de respect pentru Federaţia Română de Handbal, competiţia Cupa României Fan Courier şi faţă de toate echipele participante la această competiţie, dar mai ales pentru sănătatea tuturor, clubul nostru a luat decizia de a nu se prezenta la această competiţie.

Respectăm dreptul la confidentialitatea informaţiilor şi viaţă privată a jucătoarelor noastre motiv pentru care nu vom preciza numele acestora.

În aceste momente dificile avem nevoie de linişte, înţelegere dar mai ales de sprijinul necondiţionat al celor care iubesc această echipă.

Dorim multă sănătate tuturor şi le mulţumim celor care înţeleg situaţia dificilă prin care trecem!”, se arată în comunicatul clubului, postat pe Facebook.

Ca urmare a retragerii echipei Dunărea Brăila, în semifinalele Cupei României la handbal feminin  este calificată SCM Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri