Caută
Close this search box.

Explozie la FCSB înaintea marelui derby cu Dinamo. Ce a putut să facă Gigi Becali!

fcsb

Cu două zile înainte de derby-ul FCSB – Dinamo, care se va disputa sîmbătă, 3 octombrie, ora 21:00, se modifică salariile la FCSB. Este decizia lui Gigi Becali luată la începutul pandemiei, care revine în actualitate începând cu 1 octombrie 2020.

Florin Tănase și colegii săi revin la contractele pe care le aveau acum 6 luni, iar FANATIK a desvăluit deja cât câștigă fiecare elev al lui Toni Petrea din acest moment. Practic, vorbim de o dublare a salariilor roș-albaștrilor produsă cu două zile înaintea marii înfruntări cu rivalul din „Groapă”!

Gigi Becali a fost primul patron din Liga 1 care a decis să umble la salariile jucătorilor la puțin timp după ce prima divizie a fost oprită pe 13 martie din cauza pandemiei. Atunci patronul de la FCSB a avut o discuție cu căpitanul Florin Tănase vizavi de ce dorea să facă.

Inițial Gigi Becali își propusese să înjumătățească lefurile jucătorilor săi până la 31 decembrie 2020, dar insistența lui Tănase l-a determinat să o facă doar până la 1 octombrie.

Cine nu a fost de acord cu decizia lui Gigi Becali a fost băgat în șomaj tehnic, fiind vorba despre Planic, Gnohere, Adi Popa, Bălgrădean, Momcilovici și Alexandru Stan. Primii 5 au plecat deja de la FCSB, Stan este sub contract și nu are voie să calce în cantonamentul de la Berceni. Singurul care a încasat banii conform contractului a fost Planic, cel care ulterior a notificat clubul pentru neplată și a reziliat unilateral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri