Caută
Close this search box.

Fără precedent. Excluși din cupele continentale pe motiv de Covid!

Situație fără precedent la o mare echipă. Team-ul antrenată de Răzvan Lucescu, Al Hilal, a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei din cauza cazurilor de Covid-19.

Nu mai puțin de 30 de cazuri de Covid-19 au fost depistate la Al Hilal, iar tehnicianul român, care este negativ, nu avea la dispoziție pentru jocul cu Shabab Al Ahli Dubai decât 11 jucători, dintre care trei erau portari.

În aceste condiții, observatorul meciului din ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor Asiei, a decis anularea jocului.

Cazurile de Covid-19 au exclus-o pe Al Hilal din Liga Campionilor Asiei
Apoi, Confederaţia Asiatică de Fotbal a anunţat pe site-ul oficial că echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei şi rezultatele i-au fost anulate, deoarece nu a putut prezenta un număr suficient de jucători pentru meciul de miercuri cu Shabab Al Ahli Dubai.

”Al Hilal, din Arabia Saudită, nu a reuşit să prezinte numărul necesar de 13 jucători pentru meciul său din Grupa B a LC Asiei, cu Shabab Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite”, se arată în comunicatul AFC.

”Conform articoului 4.3 din Regulamentul Special pentru competiţiile AFC în perioada pandemiei de coronavirus, este considerată retrasă din competiţie.

Toate meciurile jucate de Al Hilal, care a avut pe listă doar 11 jucători, sunt anulate, astfel că Pakhtakor din Uzbekistan şi Shabab Al Ahli Dubai s-au calificat în optimile de finală din Grupa B”, au mai notat oficialii forului asiatic.

Al Hilal obținuse deja calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei încă din etapa precedentă, atunci când a a reușit un meci egal cu Shahr Khodrou, scor 0-0.

Formația pregătită de Răzvan Lucescu era deținătoarea trofeului, după ce în sezonul trecut a învins, în finală, în ambele manșe, formația japoneză Urawa Red Diamonds.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri