Caută
Close this search box.

Fără precedent. Premierul Orban, atac la Gică Hagi!

În vârstă de 55 de ani, Gică Hagi s-a retras recent și în mod surprinzător de pe banca tehnică a echipei sale, FC Viitorul, pe care tot el a creat-o și cu care, ulterior, a reușit să promoveze în prima ligă și să cucerească în 2017 titlul național al României, iar mai apoi Cupa și Supercupa României!

A urmat ceva total neașteptat. Una dintre ofertele pe care Hagi le-a primit, în calitate de antrenor, vine din partea grupării maghiare MOL Vidi. Astfel, reprezentanții formație din Ugaria l-ar fi contactat pe fostul mare decar al naționalei României, căruia i-au propus să preia echipa.

Gică Hagi nu este străin de acest club. El se află în relații de colaborare sportivă cu MOL Vidi, după ce l-a vândut acolo pe francezul Lyes Houri, la începutul acestui an.

Un alt aspect interesant este faptul că în transferul lui Hagi s-ar fi implicat și Viktor Orban, premierul Ungariei. Politicianul este încântat de felul în care Hagi a reușit, ca manager și antrenor, să ridice la cel mai înalt nivel de performanță Academia de Fotbal de la Ovidiu, potrivit ziare.com. De altfel, lui Hagi i s-a transmis personal rugămintea șefului Executivului de la Budapesta. La gruparea MOL Vidi este legitimat, în prezent, un român: Adrian Rus.
Hagi, impresionat de un jucător de la Viitorul

Recent, Gică Hagi a fost realmente surprins după ce unul dintre jucătorii săi, Louis Munteanu, care evoluează și în naționala U19 a României, a refuzat un transfer la o mare echipă din Italia.

Acesta a dat, astfel, cu piciorul unui transfer la AC Fiorentina! Oficialii trupei toscane au înaintat și o ofertă concretă pe adresa clubului, în valoare de 1.500.000 de euro, dar fotalistul a refuzat mutarea. „Nu-mi vine să cred! Nu am mai auzit așa ceva”, ar fi spus, Hagi, conform aceleiași surse.

După puțin timp, „Regele” a acceptat decizia familiei Munteanu și ar fi depășit momentul. În sezonul 2019/2020, Louis Munteanu, la doar 17 ani și jumătate, a înscris trei goluri în Liga 1.

„Ca un jucător de 2002 să aibă trei goluri din cinci sau șase meciuri… Nimeni nu scrie în România de asta. Poate pentru unii e normal. Eu încă cred că sunt lucruri extraordinare. Nu am văzut în aceste săptămâni să vină cineva să facă un interviu cu Louis Munteanu.

Un jucător care explodează la vârsta lui, nu l-a întrebat nimeni de unde ai apărut, unde ai stat, ce îți place să mănânaci. Pentru mine e un păcat.

Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină ascensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem”, spunea Hagi, sezonul trecut, despre Louis Munteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri