Caută
Close this search box.

FCSB este la limită. Are 14 jucători valizi. UEFA o lasă să joace cu minimum 13

fcsb

FCSB este gata-gata să nu poată să joace meciul din calificările Europa League, cu sârbii de la Bačka Topola, din cauza infectărilor cu coronavirus. Echipa lui Gigi Becali are programată în această seară, de la ora 22:00, partida din turul doi preliminar al Europa League.

Ultimele veşti venite din Serbia sunt extrem de neplăcute pentru gruparea roş-albastră. Numărul total al celor infectaţi, jucători plus staff, a ajuns la 18. Cel mai negru scenariu pentru FCSB este ca, până la ora meciului, să apară simptome printre cei 14 jucători valizi, iar gruparea lui Becali să nu poată completa un număr de minimum 13 fotbalişti pe foaia de joc (în foto am pus autocarul celor de la FCSB, pentru că sigur nu e suspendat).

Conform protocolului UEFA, decizia finală în privinţa disputării partidei va aparţine autorităţilor din Serbia. FCSB aşteaptă un răspuns de la direcţia de sănătate sârbă, corespondentul DSP din România.

Cum arată lotul foarte subţiat al FCSB, pentru meciul din Serbia:

Portar: Ducan
Fundași: Crețu, Panțîru, Perianu, Pantea, Briceag
Mijlocași: Moruțan, Simion, Horșia, R. Ion,
Atacanți: Coman, Petre, Man, Buziuc

Aşa cum se observă, închide lista internaţionalul U21 Adrian Petre, care ar trebui să fie titular şi atunci când sunt disponibile toate variantele de jucători, nu acum. Dacă meciul se va disputa totuşi, cred că sârbii îşi vor dori din tot sufletul ca portarul Ducan să se accidenteze şi în locul său să intre în poartă vârful Buziuc.

Nouă fotbalişti, de obicei titulari, sunt infectaţi: portarul Andrei Vlad, internaţional U21, Andrei Miron, fundaș central foarte bun, adus cu surle şi trâmbiţe de la FC Botoşani, Iulian Cristea, celălalt titular pentru postul de fundaș central, mijlocaşul Ovidiu Popescu, care ar fi trebuit probabil să joace fundaş central în locul lui Miron, conducătorul de joc Ionuț Vînă, de care oricum Becali şi-a bătut joc, mijlocaşul Darius Olaru, Florin Tănase, Andrei Pandele şi Sergiu Buș.

Pe lista infectaţilor sunt şi antrenorul Toni Petrea, şi kinetoterapeutul, aşa că echipa este condusă, în Serbia, de Bogdan Argeş Vintilă, umilit de Becali şi trimis la FCSB II, în Liga 3, cu un salariu de 2.000 de lei pe lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri