Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi soţul ei, primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, s-au fotografiat luni dimineaţă, cu cei doi fii ai lor, într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor.

firea

Imaginile, în care nici unul dintre cei patru membri ai familiei Firea-Pandele nu poartă mască, au fost postate de Firea pe contul său de Facebook şi apoi şterse, în condiţiile în care a fost criticată de unii dintre cei care i-au accesat pagina.

Gabriela Firea a explicat că părinţii şi copiii mici au avut voie în şcoală, în grupuri de câte 5, pentru a prelua manualele, că era foarte dimineaţă şi că nu a interacţionat cu alţi copii sau părinţi.

“Sunt locuri in inima despre care nici nu stii ca exista, pana nu apare in viata ta un copil.” Sanatate, reusite, rabdare, incredere, puterea de a trece peste aceasta perioada grea le doresc tuturor elevilor, profesorilor, parintilor si bunicilor la inceput de an scolar!”, a scris Firea pe Facebook, postând mai multe fotografii cu soţul şi cu copiii săi la şcoală, inclusiv în sala de clasă, informează News.ro.

Ulterior, după ce imaginea a fost criticată, inclusiv de europarlamentarul Cristian Ghinea, care a postat o imagine comparativă cu o sală de curs în care părinţii nu au avut acces, forografia a fost ştearsă, rămânând doar cele făcute în faţa şcolii.

“Da, toţi părinţii şi copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineaţă, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în şcoală. Nu am interacţionat cu alţi părinţi sau elevi. Am purtat măşti în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, a declarat primarul general al Capitalei pentru G4Media.ro.

”Am lăsat copilul la poarta şcolii. Cu un nod înstomac. Eu, Oana şi toţi ceilalţi părinti, cuminţi, la indicaţiile paznicului. L-am urmărit cum merge în şir indian, cum a avut răbdare să asculte ce le spunea doamna. S-a întors puţin doar, nu ne-a făcut cu mâna”, a relatat pe Facebook europarlamentarul Cristian Ghinea, adăugând că în poaza în care apar Firea şi Pandele ”sunt doi ciocoi care cred că regulile nu sunt pentru ei”. El explică faptul că a blurat feţele tuturor copiilor din fotografii şi că speră ”ca ei să înveţe că a respecta reguli simple şi a fi egali în faţa lor face o ţară să fie un loc decent”.

119 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =