Angajaţi ai companiei Tel Drum, coordonată din umbră de Liviu Dragnea, au dat, miercuri, în instanţă, adresa exactă a locului numit de inculpaţi în interceptări „La Barieră”, un imobil unde se întâlneau cei din conducerea societăţii.

Valentin Dragnea, un alt martor în dosarul Tel Drum, va fi citat cu mandat de aducere pentru următorul termen de judecată, care va avea loc în data de 30 septembrie. Asta înseamnă că acesta va veni însoţit de poliţişti judiciari sau jandarmi până în faţa judecătorului.

Martorul urma a fi audiat la termenul de miercuri în dosarul în care Petre Pitiş, director general al Tel Drum, Nedea Florea, director adjunct, şi Mircea Vişan, angajat al firmei, sunt judecaţi pe fond după ce procurorii DNA i-au deferit justiţiei pentru obţinere pe nedrept de fonduri europene.

În rechizitoriu, procurorii DNA reţin că Tel Drum şi reprezentanţii societăţii au obţinut ilegal o rambursare de 1 milion de euro. La termenul de miercuri au fost audiaţi mai muţi angajaţi ai Tel Drum. Toţi au fost întrebaţi despre un loc care în interceptări este numit „La Barieră”.

Acolo, Tel Drum deţine un imobil, în care, uneori, se întălnesc directorii societăţii. Casiera Tel Drum a declarat că ştie despre acest loc, „La Barieră”, dar nu ar putea spune unde este, deoarece ea îşi desfăşoară activitatea la sediul principal al firmei.

Un economist al Tel Drum a spus că ştie şi el despre acel loc pe care conducerea firmei îl folosea pentru întâlniri. El a spus că „La Barieră” se află în Alexandria, aproape de calea ferată, dar nu a putut să spună strada, informează Adevărul.

Abia al treilea martor a relatat că imobilul este situat pe strada Viilor din Alexandria. „Ştiu de imobilul La Barieră, folosit de societate ca sediu de birouri. Avem şi arhivă acolo. Imobilul este pe strada Viilor din Alexandria, aproape de calea ferată”, a spus ultimul martor.

934 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here