Caută
Close this search box.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat, cu cannabis și cocaină, la volan!

Veste cumplită pentru fostul internațional de fotbal Ilie Dumitrescu, component al celebrei ”Generații de Aur”.  Fiul său, Iliuță (Toto) Dumitrescu (22 de ani) ar fi fost prins drogat la volan, potrivit Realitatea Tv. Fiul fostului mare fotbalist este actor și, potrivit surselor citate, ar fi fost oprit sâmbătă dimineață, la ora 4, de un echipaj de poliție, în cadrul unei ample controale desfășurate în Capitală.

Totul s-a petrecut la intersecția dintre bulevardul Pache Protopopescu cu bulevardul Ferdinand, în apropiere de Calea Moșilor, nu departe de centrul Capitalei.

Polițiștii ar fi observat că tânărul de 22 de ani avea un comportament ciudat și i-au făcut un test de depistare a substanțelor halucinogene, iar rezultatul a fost pozitiv. Potrivit surselor citate de Realitatea, Toto Dumitrescu ar fi fost depistat că a consumat cannabis și cocaină.

Pe numele lui Toto Dumitrescu a fost deschis un dosar penal pentru consum de droguri și, potrivit avocatului Adrian Cuculis, citat de Realitatea Tv, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

În luna iunie, Toto Dumitrescu s-a infectat cu Covid-19 și a fost internat la Institutul Matei Balș. Tânărul ar fi luat virusul de la interpretul Marcel Pavel, în timp ce participa la o emisiune de televiziune, potrivit unor surse media.

Toto Dumitrescu s-a născut în Mexico City, capitala Mexicului, acolo unde tatăl său a jucat fotbal la o echipă de prima ligă mexicană. El nu a moștenit talentul tatălui său și a ales cariera artistică, la fel ca Kira Hagi, fiica fostului mare fotbalist din Generația de Aur, Gheorghe Hagi.

Fiul lui Ilie Dumitrescu a absolvit Facultatea de Teatru și Film la Londra și a jucat în câteva filme și seriale de succes, printre care ”Hackerville” și ”Un pas în urma serafimilor”. De asemenea, Toto Dumitrescu a cochetat și cu industria modei și a prezentat câteva colecții de vestimentație pentru creatori consacrați.

 

22 de ani

bd pache – bd ferdinand

pozitiv la 2 substanțe

dosar penal pt consum de droguri și urcare la penal

29 de permise , 5 dosare penale, 2 pt substante psihoactive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri