Caută
Close this search box.

Florin Cîţu dă vestea! PSD va pierde până şi acasă la Carmen Dan şi Viorica Dăncilă

cîţu

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, susţine că PSD va pierde chiar şi în inima pesedismului, în Teleorman. El a vizitat oraşele Videle şi Alexandria.

„Acum plec din Videle, spre Alexandria. Vă spun foarte clar, România se schimbă. Românii s-au săturat de socialism şi de PSD”, a anunţat Florin Cîţu, pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, la Iaşi, că „în Moldova bate un vânt de schimbare”, iar cei mai mulţi baroni roşii nu vor mai rămâne la butoane.

„Pot să vă spun doar că în Moldova bate un vânt de schimbare şi că cei mai mulţi baroni roşii nu o să mai rămână la butoane. Avem şanse de a câştiga în toate judeţele Moldovei, în Iaşi, în Bacău, în Botoşani, în Vrancea, în Galaţi şi trag nădejde că şi Buzatu din Vaslui poate fi scuturat. În privinţa Neamţului, nu îi trec pe lista speranţelor, ci pe lista certitudinilor”, a afirmat Orban.

Întrebat cum vede situaţia de după alegerile locale în marile oraşe, în condiţiile în care USR PLUS a anunţat că la Iaşi nu va face o alianţă cu PNL, Orban a răspuns: „Pot să vă spun cu precizie că nu vom permite formarea niciunei majorităţi în nici un consiliu local şi în nici un consiliu judeţean, cu PSD.

Vom căuta aliaţi care sunt apropiaţi de noi şi, în mod evident, între ei sunt USR, PLUS, PMP. Cred că e o declaraţie de campanie care este dictată de o atitudine pe care, personal, nu o înţeleg din partea unui candidat la preşedinţia consiliului judeţean care în ultimii trei ani jumate era în relaţii foarte bune cu noi şi, brusc, a avut aşa, o revelaţie, că nu mai suntem atât de buni cum eram, când eram în parteneriat cu el. Decizia noastră va fi aceea de a pune la baza oricărei majorităţi care se formează în consilii judeţene şi locale proiectele, programele de dezvoltare ale comunităţilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri