Caută
Close this search box.

Florin Cîțu: Sunt niște acțiuni criminale ale socialiștilor!

cîţu

Florin Cîţu a comentat decizia comisiilor de buget reunite din Parlament, care au respins creșterea punctului de pensie cu 14%, adoptată de Guvern. Astfel, rămâne în picioare majorarea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie.

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, a declarat că, în pofida acestui fapt, bugetul nu va fi afectat de activitățile nocive din Parlament. Pentru 2020, situația cu privire la pensii este deja tranșată, a declarat Florin Cîțu.

„Trebuie să vedem aceste acțiuni criminale ale socialiștilor care au început chiar în perioada de criză, când nu au vrut să prelungească starea de urgență. Mai mult puneau condiții, deci mai cinic.

Jucau poker cu viața românilor. Apoi cu starea de alertă. Nu mă miră că acum vin și vor să arunce în aer economia României. Fără să vină, ca de fiecare dată, cu o sursă de finanțare.

Eu vă garantez că n-o să se întâmple anul acesta. Bugetul nu va fi afectat de orice activitate nocivă din parlamentul României. Anul acesta nu se va modifica nimic în acest sens. Situația e închisă pentru anul acesta. Noi am dat ce s-a putut da”, a declarat Cîțu pentru Europa FM.

Ministrul de Finanțe subliniază faptul că acțiunile adversarilor politici sunt total iresponsabile, sunt atacuri împotriva cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri