Caută
Close this search box.

Focar de COVID la Neurochirurgia Spitalului de Urgenţă Vâlcea şi 70 de cazuri noi la Centrul de Recuperare Băbeni

covid-19

Un focar de infecţie cu SARS-CoV-2 a fost depistat la compartimentul de Neurochirurgie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, iar focarul de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni s-a extins şi miercuri au fost înregistrate 70 de cazuri de îmbolnăvire noi în rândul beneficiarilor şi angajaţilor, a informat Instituţia Prefectului.

Potrivit Prefecturii Vâlcea, la Neurochirurgia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au fost raportate patru cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul cadrelor medicale, în ultimele două zile, potrivit Agerpres.

Referitor la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni, sursa citată precizează că miercuri au fost înregistrate 70 de cazuri noi, persoanele testate pozitiv fiind 52 de beneficiari şi 18 angajaţi.

Primele cazuri de infectare cu noul coronavirus la centrul din Băbeni au fost înregistrate în urmă cu aproape două luni.

În judeţul Vâlcea, de la începutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate 1.700 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. În prezent sunt internate în spitalele din judeţ 108 persoane infectate cu noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri