Caută
Close this search box.

Gabriel Mutu a votat pentru continuitate

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, care candidează pentru un nou mandat, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru continuitate, pentru dezvoltare.

„Sunt un om dedicat Sectorului 6, pe care-l iubesc. (…) Am votat pentru continuitate, am votat pentru dezvoltarea acestui sector şi am convingerea că locuitorii Sectorului 6 vor da votul lor acelui candidat care s-a implicat zi de zi, care a construit pentru Sectorul 6 ceea ce era şi este în continuare necesar – şcoli, grădiniţe, care a reabilitat termic blocurile, care a construit parcuri şi locuri de joacă, într-un cuvânt, care a schimbat în bine faţa sectorului nostru”, a spus Mutu.

El a menţionat că autoritatea locală a luat toate măsurile necesare astfel încât procesul electoral să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă.

„Toţi participanţii primesc la intrarea în centrul de votare mască medicinală, mănuşi de unică folosinţă şi dezinfectant în doze individuale. Îndemnul meu este să vină la vot, pentru că aşa e normal într-o democraţie consolidată”, a adăugat Gabriel Mutu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri