Caută
Close this search box.

Gabriela Firea anunţă că „vom contesta alegerile de la Bucureşti”

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a anunţat că va depune contestaţie în legătură cu alegerile din 27 septembrie şi că „există semne că rezulatul nu este tocmai cu realitatea”.

„Nu e chiar înfrângere. Înfrangere era dacă contracadidatul meu avea dublu. Am avut coloană vertebrală să nu contest rezulatul. Nu am vrut să cer renumărarea voturilor ca să nu par în faţa dumneavoastră ca un om care nu acceptă înfrângerea.

Nu vreau să par omul care nu acceptă o situaţie. Nu văd nimic rău în renumărarea voturilor. Mă miră faptul că nu se doreşte renumărarea voturilor la sectorul 1. Dacă totul e curat de ce nu se acceptă? (…)

Am decis de comun acord că astăzi şi în întreaga perioadă să se verifice procesele verbale şi cifrele. Dincolo de mine, de a spune clar ca ne-am decis că vom contesta acest lucru, există semne că rezultatul nu este tocmai cu realitatea şi poate se leagă cu se s-a întâmplat în ziua alegerilor când la prânz aveam mai multe procente peste Nicuşor Dan”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri