Caută
Close this search box.

Gabriela Firea susţine că Nicuşor Dan ar dori să închidă spitalele

gabriela firea

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a lansat o nouă dezinformare de proporţii, susţinând că Nicuşor Dan intenţionează să închidă câteva spitale din Bucureşti.

”Lupt până la ultima picătură pentru cele 20 de spitale ale Capitalei! Candidatul, frate cu interlopul Caine, a anunţat că va închide ‘cateva’! Cum a făcut PDL în 2010!”, susţine Firea, într-un mesaj pe Facebook, preluat imediat de organele de propagandă ale PSD.

Firea a mai susţinut, în urmă cu o săptămână, în emisiunea lui Mihai Gâdea, că  “Nicuşor Dan a promis, la o întâlnire cu oameni de afaceri, că va desfiinţa câteva spitale din Bucureşti”.

Gabriela Firea a mai spus că Nicuşor Dan îl va numi pe Vlad Voiculescu vice-primar pe probleme de Sănătate, cu acest obiectiv clar: de a desfiinţa spitale din Capitală.

Vlad Voiculescu a respins categoric aceste afirmaţii.

“Nici gând să avem aşa ceva în intenţie! Este temă de campanie a PSD încă de pe vremea când era PDL la putere: pesedistii le spun alegătorilor lor că dreapta vrea să desfiinţeze spitale!

Mergând prin ţară am auzit acest narativ al lor: şi pe vremea PDL şi acum le spun oamenilor că eu şi USR-PLUS vrem să desfiinţăm spitale, mai ales că oamenii au auzit că doresc reforma şi modernizarea sistemului de sănătate publică.

Îi manipulează pe oameni şi îi sperie pe cei mai în vârstă cu această poveste că dreapta vrea să desfiinţeze spitale. Sunt temele lor de campanie pe care le menţin de pe vremea când erau în competiţie cu PDL: pensiile, alocaţiile şi ajutoarele de la stat pe care dreapta ar dori să le taie.

PSD menţine intenţionat această confuzie prin minciună. Nu vom desfiinţa nimic! În realitate vom moderniza şi vom construi spitale noi cu fonduri europene”, a menţionat Vlad Voiculescu, pentru Facem Spitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri