Caută
Close this search box.

Gică Popescu, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Fostul mare internațional de fotbal a spus unui jurnalist RomaniaTV că a fost confirmat chiar în seara de luni ca fiind pozitiv cu noul coronavirus.

Gică Popescu nu știe de unde și cum a contractat virusul, dar speră să fie o greșeală sau să devină negativ la teste, cât mai curând.

Oricum, Gică Popescvu stă acum izolat la domiciliu și așteaptă decizia DSP în legătură cu o posibilă internare sau izolare la domiciliu.

Oficialul celor de la FC Viitorul a efectuat testul separat de restul echipei pe care o conduce, astfel că, jucătorii Viitorului se pregătesc pentru meciul cu Universitatea Craiova, programat luni, 14 septembrie de la ora 21:00 pe teren propriu.

Anunțul oficial al celor de la Viitorul:

“FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri